STÍLUSOSAN A SZÍNEIDBEN WORKSHOP

STÍLUSOSAN A SZÍNEIDBEN WORKSHOP

Ha szeretnél részt venni nálam egy igazán csajos, vidám programon, ahol megismerkedsz a színeiddel és közelebb kerülsz saját stílusodhoz, akkor itt a helyed!

Mikor jelentkezz erre a workshopra?

• Ha már felkeltette az érdeklődésedet a színtanácsadás, azaz szeretnéd megtudni, mely színek a legelőnyösebbek számodra.
• Ha úgy érzed tele a gardróbod ruhákkal, de mégis minden reggeled azzal telik, hogy a szekrény előtt toporogsz és nem tudsz mit felvenni, vagy netán megvetted a ruhákat, de jó része még egyszer sem volt rajtad.
• Ha felöltözöl, de a tükörbe nézve mégsem tetszik az összhatás.
• Ha nem tudod egymással kombinálni a ruháidat.
• Ha nehezen indulsz el vásárolni és nem tudsz egyedül boldogulni az üzletekben.
• Ha egyáltalán nem tudod milyen fazonok és színek állnak jól neked.
• Ha nem vagy biztos benne, hogy a neked legelőnyösebb hajszínt, illetve sminkszíneket viseled.

A workshop menete:

Előzetesen tartunk egy rövid bemutatkozást, ahol informálódom tőletek arról, hogy milyen élethelyzetben vagytok és milyen céllal jutottatok el hozzám, beszélek a színtanácsadáshoz kapcsolódó évszakelméletről, valamint a színek tulajdonságairól, melyet tablókkal szemléltetek.

Ezt követően a kb. 100 db színkendő segítségével, egyesével mindenkinek megnézem az alap színtípusát, majd annak altípusát.

Megmutatom melyek azok a színek, amelyek kiemelik a természetes adottságaidat, amelyek leginkább harmonizálnak a bőröd, a hajad és a szemed színével, amiktől igazán élővé és üdévé válik az arcod és a tekinteted.

Megmutatom a típusodon belüli legjobb színkombinációidat, a bázis és kiegészítő színeidet, a smink és hajszíneket, kiegészítőket (ékszer, szemüveg), valamint, hogy mely színeket érdemes inkább kerülnöd.


A stílustanácsadás részeként megnézem, hogy melyik testalkat típusba tartozol, mely testrészeid a legelőnyösebbek, amelyet kiemelni érdemes, illetve honnan érdemes esetleg terelni a figyelmet. Átbeszéljük a számodra legideálisabb fazonokat, szabásokat, mintákat és anyagokat.

Beszélünk a stílusokról, s hogy azok közül melyik áll közel hozzád. Megbeszéljük, hogy milyen alapdarabokat érdemes beszerezned ruhák és kiegészítők terén, hogy kialakíts egy jól kombinálható ruhatárat.
Mivel a workshopon mások is részt vesznek, így az ő színeiket , fazonjaikat is látod, amiből szintén sokat lehet tanulni.

Mit nyersz a tanácsadással?

• Tudásanyagot, mely a saját stílusod megtalálását, fejlesztését, építését szolgálja.
• Tudni fogod, hogy a palettádról mely színeket kombináld egymással, hogy tökélestes outfited legyen.
• Idővel tudatos vásárlóvá válsz és nem lesznek felesleges ruhadarabok a gardróbodban, csak olyanok, ami a színtípusodnak és testalkatodnak megfelel.
• Nem kell reggelente sok időt töltened azzal, hogy mit vegyél fel.
• Amikor igazán rááll a szemed a színeidre és fazonjaidra, akkor a vásárlással töltött idő is le fog rövidülni és nem fogsz halmozni sem.
• A saját színeid viselésekor bókokat fogsz kapni a környezetedtől, s ezáltal önbizalmad is nőni fog.
• A színekkel való ismerkedés által a színérzéked is fejlődni fog, ami nemcsak az öltözködésben, hanem a lakberendezésben is hasznos lehet.

A tanácsadást követően személyre szabott tájékoztató anyagot küldök elektronikusan, mely tartalmazza a színpalettádat digitális formában, valamint a színtípusodra vonatkozó smink, hajszíneket, inspirációs fotókat, valamint a testalkatodra jellemző képes és elméleti összefoglalót.
Hol található a Charisma Centrum?
1072 – Bp. Akácfa utca 16. 2 em. 14 – es kapucsengő.

A workshop ára: 25.000 Ft/fő

Várlak szeretettel!

Kovács Anita szín – és stílustanácsadó vagyok, az Anykov Colour & Style oldal megálmodója, ahol napi szinten várlak stílus és szín inspirációkkal.
Mindig szerelmese voltam a szép dolgoknak, a színeknek, szeretem a stílusos öltözéket, igazi ruha és cipőimádó vagyok. Az öltözködés és a kiegészítők egymással való kombinálása napi szinten okoz örömöt, s nem csak akkor, ha magamról van szó.
Szeretem, ha emberekkel vagyok körülvéve, és továbbra is szeretném a segítő tevékenységet folytatni, csak más formában. Szeretném megmutatni a hozzám forduló nőknek és férfiaknak, hogy hogyan hozhatják ki magukból a maximumot az öltözködés, megjelenés terén. Hiszen amellett, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nagyon fontos az is, hogy milyen hatást gyakorlunk másokra a külső megjelenésünk által.
Csodás tulajdonságomnak tartom, hogy mindenkiben meglátom a szépet, a kihangsúlyozni való dolgokat. Egy jól megválasztott frizura, hajszín, a megfelelő árnyalatú smink, a neked jól álló színek és fazonok csodákra képesek.
Szolgáltatásaim során elkalauzollak a színek világába, segítek felismerni a számodra legelőnyösebb színeket, fazonokat, megmutatom, hogy milyen haj és sminkszíneket, valamint kiegészítőket érdemes választanod. Ezen tudások ismeretében idővel tudatos vásárlóvá válsz majd, és nem fogsz felesleges darabokat vásárolni. Öröm lesz számodra az öltözködés, a környezetedtől bókokat fogsz kapni és ezáltal az önbizalmad is nőni fog.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni:

Számlázási cím

Események

A következő eseményen szeretnél részt venni:

Esemény kezdete: 2020. február 29. – 10:00 Ár: 25 000 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód: