Sorsfordítás szimbólummal

Sorsfordítás szimbólummal

Tudtad, hogy a szimbólumoknak mágikus ereje van?

Jelképek sokasága vesz minket körül nap mint nap. Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk, és üzeneteiket akkor is befogadjuk, ha nem ismerjük a jelentésüket. Azonban megismerve őket, teremtőerejüket tudatosan is kiaknázhatjuk.

Jel-kép

A szimbólum a görög „szümbolon” szóból ered, amelynek jelentése: összevetés, összehasonlítás, egybeesés. A szimbólum két egyenrangú elem egységben való kiteljesedése. Az egyik elem érzékelhető, konkrét, ez a jelölő, míg a másik, a jelzett kevésbé konkretizálható, eszmei elem. A szimbólum lényege, hogy a konkrét, látható kép valamilyen rejtett, „misztikus”, mögöttes jelentéstartalmat jelöl. Ez az egyszerűbb jelképek esetén ránézésre megérthető, nem szorul például magyarázatra, hogy az oroszlán miért az erőt és a hatalmat, a bárány miért a gyengeséget és a szelídséget testesíti meg. A bonyolultabb jelképek megértése azonban komolyabb elvonatkoztatást igényel. Vannak olyan szimbólumok is, amelyeket csak bizonyos beavatás után érthetünk meg. Egyes jelképeket magunkkal hoztunk a születésünkkor, míg másokat életünk folyamán tanultunk meg. Vannak az egész emberiségre vonatkozó ősi szimbólumok, és léteznek az egyes népek, kultúrák szimbólumai.

Ősi szimbólumok

A szimbólumalkotás egyidős az emberiséggel. Az ember azért hozott létre szimbólumokat, hogy kifejezze velük mindazt, amit tudatosan megtapasztalt, de másképpen nem tudott kifejezni, azaz az emberi tudat olyan állapotait és lehetőségeit, amelyekre nincs szó, legfeljebb kép. A jelképek egyetemes, örök érvényű törvényszerűségeket írnak le, a világmindenség és benne az ember tudatának természetét képezik le.
Természetfeletti igazságokhoz vezetnek el, vagyis a hétköznapi valóságon túl megélhető igazságról szólnak.

Koncentrált teremtőerő

A teremtés a gondolattal indul, majd a szóval folytatódik. A jelkép pedig a szónál is összetettebb, mivel általában több szóval leírható dolgot jelöl. Minden szónak teremtőereje van, de a jelkép, mivel több szó nyilvánul meg benne, koncentrált erővel teremt. A szimbólumok tehát energiát képviselnek, ezért tudatos használatukkal előhívhatjuk azokat az erőket, amelyeket magukban rejtenek. Azaz ismerve egy-egy szimbólum jelentését, annak energiáit felszabadíthatjuk magunkban, ha a szimbólummal rendszeresen kapcsolatba kerülünk. Mivel a szimbólumok közös „információs mezőből” származnak, így minden ember számára ugyanazt a jelentést, információt hordozzák. Ez az információ akkor is hatással van életünkre, ha nincs tudomásunk róla, azaz ha nem ismerjük egy adott szimbólum jelentését.

Melyik mit üzen?

Energiát képviselnek a színek, a számok, a betűk, a geometriai alakzatok, ezenkívül vannak természeti, növényi és állati szimbólumok is. Gyakran megfigyelhető, hogy a pozitív energiát képviselő alakzatok elforgatva vagy tükrözve negatív, romboló hatásúvá válnak.

Szeretnél te is saját szimbólumot, mely sorsfordító erejű?

Kállay Zsuzsanna – asztrológus, numerológus 1 órás egyéni ezoterikus tanácsadáson megalkotja a saját szimbólumod.

Miért pont december 21-én hétfő a legkedvezőbb erre?

Napjainkban a világ olyan mértékben változik körülöttünk, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Az idei év már eddig is elképesztő bolygóállásokat mutatott, életünk folyamatosan változik társadalmilag, gazdaságilag és magánéleti szinten is. December 21-én pedig az univerzum még rátesz egy lapáttal: a két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz fog együtt állni a Vízöntő jegy 0 fokán.

A Jupiter a kiterjesztés, a tágítás, a TÉR, a Szaturnusz pedig a karma, a sors, az IDŐ, tehát amikor ez a két égitest együtt áll, olyan tér-idő kontinuum jön létre, amely során megnyílnak a kozmosz kapui és lehetővé válik a nagy szellemi vezetők eljövetele. Az állást ezért Messiás Fényszögnek is nevezik.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Amint megérkezett a befizetés, egyeztetjük az időpontot:

Számlázási cím

Események

A következő eseményen szeretnél részt venni:

Ár: 20 000 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód: