Önismereti filmklub – Tudatos férfiaknak és nőknek!

Önismereti filmklub – Tudatos férfiaknak és nőknek!

A Valentin nap hetén vasárnap egy különleges programra hívunk benneteket!

Könnyed mozizás után elmélyülés a lelkek tengerében!

Az Önismereti moziban egy párkapcsolatokról szóló filmet vetítünk nektek, amit együtt nézünk meg popcornnal és üdítővel a kezünkben, csak úgy, mint a moziban szoktuk.
A film vetítése után pedig egy előadást hallgathattok meg Dr. Heves Andrea, egyetemi tanár közreműködésével, aki elmagyarázza nektek a filmben látott kapcsolati mechanizmusok lelki aspektusait egy férfi és egy nő szemszögéből.

Ez a délután közelebb hoz a másik nem megértéséhez ezáltal a könnyebb kapcsolódáshoz önmagadhoz és az életedben lévő fontos személyekhez is.

A kapcsolati harcok, trauma- drámák képesek hatalmas, letörhetetlen falakat létrehozni, perzselő szerelmeket elpusztítani, pedig csupán egymás félreértéséből erednek a konfliktusok a viszonyainkban. Sokszor nehezen igazodunk el a másikban zajló folyamatok sokasága között és nem mindig van türelmünk és erőnk szeretni, még ha vágyunk is a másik közelségére.

Az egymás kiigazodásában, férfi-női létállapotok különbözőségeinek feltárásában lesz segítségünkre egy szakember, aki pontosan tudja, mi játszódik le benned egy konfliktus során.

A külön érdekessége a programnak, hogy nők és férfiak együtt szórakozhatnak kellemes, felszabadult légkörben ismerkedhetnek, együtt vitathatják meg problémáikat és együtt is találhatnak rá a megoldásokra.

Várunk sok szeretettel, akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz! Párodat is nyugodtan hozd magaddal, izgalmas lesz mindkettőtök számára felfedezni új területeket egymásról!

A belépőjegy 3500 ft.-, mely tartalmazza a filmnézés közbeni nassolni valókat is.

A program 15.00 – 18.00 ig tart a Charisma Centrumban.
1072 Bp. Akácfa utca 16. 2 em. 14-es kapucsengő

Mindenképpen érdekes és szórakoztató program vár rád, ha eljössz!

Regisztrálj az alábbi linken:

Nem található termék.