Nőiességed felébresztése – Királynő

Nőiességed felébresztése – Királynő

A meditáció olyan eszköz, ami során lenyugszik az elme, kiürülnek a zavaró gondolatok, megszűnnek a félelmek ezáltal, tisztán rá tudunk látni önmagunkra, a szituációra, amiben benne vagyunk és meg tudjuk hallani a válaszokat a kérdéseinkre önmagunkban.

Ha részt veszel a Nőiességed felébresztése Meditáció – sorozatban megtapasztalhatod a békét, nyugalmat, tisztánlátást, az igaz belső hangodat és az egyetemes szeretetet. Minden alkalommal más témára meditálunk és egy minden témát átfogó folyamaton viszlek keresztül ezzel a belső utazással, amivel leteheted a múltad nehézségeit és átírhatod a női sorsod.

Május 14.-én királynői posztunkat foglaljuk el és fejünkre kerül a korona is! 🙂

A királynő, az, aki kézben tart mindent és nem engedi megkérdőjelezni magát, azok előtt, akik nincsenek az ő szerepköréhez hasonló szituációban.

A királynő talán hidegnek tűnik, döntései meghozatalánál, de valójában igazi melegség van a szívében és szolgálatában áll a népének. A legönzetlenebb archetípus.

Érzelmeit higgadtan kezeli és képes a diplomatikus és együttműködő kommunikációra.

A királynő érett és bölcs. Képes bármilyen csoport méltó vezetőjévé válni.

Az életünkben sok helyen kell beleállni a királynő archetípusba, azonban ha nem harmonikusan éljük meg ezt az univerzális mintát, akkor könnyen átváltozhatunk önző házisárkánnyá, aki, fönökösködik, parancsolgat és mivel a tiszteletet nem képes kivívni, ezért erőszakkal és manipulációval próbálja azt elérni másoknál.

A királynőségre meg kell érni és a hozzá vezető önismereti utat végig kell járni, ami sokszor fájdalmas, kíméletlen, az egó összetörik benne és a személyiség alapjait önmagában rengeti meg, de ha valaki végig megy rajta bátorsággal, nyitott szívvel és eléri ezt a szintet, akkor képes lesz teljes mértékben irányítani a saját életét és méltó vezetője lenni a környezetének, legyen szó akár a családról, munkahelyi pozícióról vagy bármilyen szituációról, ahol vezetnünk és mások életét is befolyásoló döntéseket kell meghoznunk.

A királynő gyönyörű mivel kívül – belül ragyog és valódi önbizalommal rendelkezik.

A királynő méltó párja csak a király lehet.

Aki a harmonikusan megélt királynő archetípusát kidolgozza magában, az képes lesz magához vonzani vagy felébreszteni párjában a király archetípust is.

Győrfi Edina
ugorjazorombe.hu oldal vezetője
Várlak benneteket szeretettel a nagy átváltozásra!
Az online eseményre a kezdés előtt küldjük a linket. Mobiltelefonról és laptopról is egyaránt tudtok könnyedén kapcsolódni.
A meditációhoz az interaktív élő bejelentkezést a youtube csatornánkon keresztül biztosítjuk a számotokra.

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével:

Számlázási cím

Események

Kérlek válaszd ki, mely termékeket szeretnéd megvenni:

Ár: 1 000 Ft

Ár: 5 000 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód: