Lépj ki a nárcizmus elnyomó világából! – előadás és meditáció

Lépj ki a nárcizmus elnyomó világából! – előadás és meditáció

Egy nárcisztikussal való kapcsolat nem azért romboló, mert időnként bántalmazásban lehet része a vele viszonyban levőnek, hanem mert egy állandó, szorongó állapotba kerül az ember, ami szép lassan felemészti őt testileg és lelkileg is.

Először az összezavarodottság jelenik meg, mivel nem érted mi történik veled, majd a koncentrálóképesség hiánya, a fontos kapcsolatok és munka hanyagolása, súlyos identitászavar az állandó elnyomás és megalázás miatt, kétségbeesés, sírás, depresszió, pánikrohamok, mellkasi fájdalmak és egyéb testi tünetek is.

A nárcisztikus áldozata kezdetben a szinte repítő boldogságot éli meg bántalmazója mellett, amikor minden számára fontos gesztust, szót, kedvességet és ajándékot megkap tőle. Mivel a nárcisztikus ember nagyon rá tud hangolódni áldozatának szükségleteire, szinte a csillagokat is lehozza neki, egészen addig, amíg nyeregbe nem kerül.

A kontroll átvételétől azonban az állandó megalázás, bűntudatkeltés, mellőzés és megcsalás jut osztályrészül a vele kapcsolatban állónak.

Ha megjártad a poklot egy nárcisztikus mellett, most próbálsz kilépni egy bántalmazó kapcsolatból vagy csak gyanítod, hogy abban vagy, akkor ez a program neked szól!
Az est folyamán tisztázzuk, hogy mi pontosan a nárcizmus, hogyan tudod felismerni a nárcisztikus személyiségzavarban szenvedőket és hogyan tudod elkerülni a csapdáikat.

Elindulunk a gyógyulás útján is együtt, hiszen nem vagy egyedül, a nárcizmus egy súlyos, égető társadalmi probléma, aminek rengeteg áldozata van és nem szégyen nyíltan beszélni a következményeiről.

A programon tisztázzuk:

  • – ki miért megy bele egy bántalmazó kapcsolatba, milyen hajlamok és minták vezetnek valakit egy nárcisztikus karjaiba
  • – hogyan lehet felismerni őket, mi az ő mechanizmusuk
  • – hogyan tudod megvédeni magadat és a határaidat
  • – hogyan tudsz kilépni az áldozatúságból
  • – hogyan indulhatsz el az önszeretet felé
  • – és hogyan nyithatsz az izgalmas, de számodra tápláló kapcsolatok felé
Az előadás utáni meditáció során elengedheted fájdalmaidat, félelmeidet, sérelmeidet, szomorúságodat, begyógyíthatod az összetört szíved sebeit és elindulhatsz velünk egy olyan úton, ahol béke, megbecsülés, és boldogság vár rád!

Nem vagy egyedül!
Gyógyulj velünk!

A program időpontja: 07. 02. 18 óra
Helyszín: Charisma Centrum, 1072 Bp. Akácfa utca 16. 2 em. 14-es kapucsengő
Ára: 5000Ft
Az árban benne foglaltatik az előadás, meditáció, egy az előadáshoz készült e-book, amit minden résztvevő megkap és a helyszínen való fogyasztás – tea, kávé és rágcsálnivaló – is.

Várlak szeretettel!

Győrfi Edina
ugorjazorombe.hu oldal vezetője

Jelentkezz az alábbi űrlap kitöltésével:

Számlázási cím

Események

Kérlek válaszd ki, mely termékeket szeretnéd megvenni:

Ár: 5 000 Ft

Esemény kezdete: 2020. december 6. – 14:00 Ár: 2 500 Ft

Esemény kezdete: 2020. december 6. – 14:00 Ár: 2 500 Ft

Esemény kezdete: 2021. január 3. – 14:00 Ár: 2 500 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód: