Glamour fotózás

Glamour fotózás

Szeretnéd átélni, hogy milyen egy címlapfotózás, és közben igazán gyönyörűnek és kívánatosnak érezni magad?

Szeretnéd meglepni a párodat a rólad készült csábító fotósorozattal?

Szeretnéd meglátni, milyen ragyogó szépséggé változtat a professzionális csapatunk?

Glamour fotózás a Charisma Style szervezésével a Charisma Centrumban!A következő időpontok közül tudtok választani:➡️Október 9. Szerda➡️Nobember 20. Szerda➡️December 11. Szerda🔴 Szeretnéd átélni, hogy milyen egy címlapfotózás, és közben igazán gyönyörűnek és kívánatosnak érezni magad?🔴 Szeretnéd meglepni a párodat a rólad készült csábító fotósorozattal?🔴 Szeretnéd meglátni, milyen ragyogó szépséggé változtat a professzionális csapatunk?"Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget." – Anakreón🔴Miért várnál?Jelentkezz most!Ragyogj te is!Walas Eleonora☎️ 06317808284https://charismacentrum.hu/glamour-fotozas/

Közzétette: Charisma Centrum – 2019. szeptember 16., hétfő
Glamour fotózás / Charisma Style

A Glamour jelentése: varázslatos szépség, ragyogás, varázslat, fényesség, varázserő.

Glamour fotózás a Charisma Centrumban

A Glamour fotózás olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét, és elkendőzve esetleges hibáit.

Glamour fotózásunkon készült merészebb képek

A Glamour fotózás művészet! Bátran hívhatjuk így, hiszen tényleg erről van szó. A fények, a beállítás, tökéletes haj, smink, több vagy kevesebb ruha (persze ahogy szeretnéd),mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy gyönyörű képek készüljenek.

Mi vár rád a Glamour fotózásunk során?

Ezen a napon te leszel a főszereplő! Stylist- szín és Stílustanácsadó , hajművész, sminkes és fotóművészből álló professzionális csapatunk a maximumot fogja kihozni belőled.

Az előkészületek és a fotózás 4 órát vesz igénybe. Foglalható időpontok: 10 -14, 12 – 16, 14 – 18, 16 – 20 óra között.

A fotózás helyszínéről mit lehet tudni?

A fotózás a Charisma Centrumban lesz. VII.ker Akácfa utca 16. 2 em. 14 es kapucsengő. 100 m2-en luxus és modern környezet, tágas , világos, 5 m. belmagasággal rendelkező nagypolgári lakás áll a rendelkezésünkre, hogy ragyogó képek készüljenek rólad.

Pár kép az enteriőrünkről

Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget.

Miért várnál? Jelentkezz most! Ragyogj te is!

Glamour fotózás a Charisma Centrumban

Hogyan tudsz a Glamour fotózásunkon részt venni?

Válassz a csomagajánlataink közül:

Töltsd ki a jelentkezési lapot, emailben érkezik a visszaigazolás. Helyed az alapcsomag: 49.900 ft.- befizetésével, illetve átutalásával tudod biztosítani, a Silver vagy a Gold csomag választásod jelezd a megjegyzésben, a különbözetet majd a helyszínen kell fizetni. Amint megérkezett a befizetés, a munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

Ragyogni szeretnék!

Jelentkezem!

Számlázási cím

Események

A következő eseményen szeretnél részt venni:

Ár: 49 900 Ft

Teljes ár: 0 Ft

Fizetési mód:

Kérdésed van?

☎️

Walas Eleonora  06317808284