Elengedés – workshop

Elengedés – workshop

Éjjel-nappal csak ez jár a fejedben? Szétfeszít belülről? Nem tudsz szabadulni a gondolatától? Álmatlan éjszakáid vannak?

Mi az, amit már nagyon szeretnél elengedni, de sehogy sem sikerül?

  • Párkapcsolati problémák?
  • Munkahelyi konfliktusok?
  • Anyagi nehézségek?
  • Önmegvalósítás nehézségei?
  • Szerelem?
  • Gyász?
Bármi is, az hozd el magaddal és engedd el velünk!
Három garantáltan sikeres módszer, amivel el tudsz engedni bármit, ami az utadban áll, hogy előre lépj az életedben.

Ebben a 4 órában, megtudhatod, mi is az az elengedés és meg is tapasztalhatod, hogyan tudsz félelmeket, fájdalmakat, gyászt vagy akár embereket elengedni az életedből.

Ha úgy érzed egy ideje, hogy valami változás kéne, de még nem tudtad magadban megfogalmazni mi is az pontosan, akkor itt a helyed velünk! Nem vagy egyedül az érzéseiddel! Egyre többen érzik a zavart, mert valami megváltozott, a régi már nem működik, de az újat még nem ismerik igazán. Lelkek kezdenek fellázadni és testek megbetegedni, mert valami mást szeretnének.
Mi most elhozzunk neked a változás lehetőségét! Bemutatunk neked három módszert, amivel könnyedén el tudod engedni, azt, ami a szívedet nyomja:

Mindhárom terápiás forma energetikailag is változást és gyógyulást hoz az életedbe, emellett a hétvége után sokkal könnyebb lesz a hétköznapokban is önmagad maradni a nehezebb szituációkban, valamint elindíthat egy olyan úton, amit már rég szerettél volna elkezdeni. A Te utadon.

Győrfi Edina
Természetgyógyász, Test és lélek gyógyító,
ugorjazorombe.hu oldal vezetője


Közel hét éve foglalkozom az energiák világával, természetgyógyász, terapeuta, energetikai masszőr vagyok és rengeteg tapasztalatot szereztem a lelki és testi problémák terén. Szerencsére ma már nagyon jól gyógyítható minden életterület, ha valakinek az energetikai rendszerét is megváltoztatjuk.
Gyorsan és dinamikusan lehet elérni javulást az energiagyógyítás során.
Hol található a Charisma Centrum?

1072 – Bp. Akácfa utca 16. 2 em. 14 – es kapucsengő.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz most:

Nem található termék.