Anyáknapi Gongfürdő

Anyáknapi Gongfürdő

Szeretnéd édesanyádnak a szereteted, a háládat kimutatni a gondoskodásáért, a törődéséért, a puha öleléséért és a jó tanácsaiért?“Te adtál nekem életet, és ami még fontosabb, leckéket arra, hogyan kell élni. Te vagy minden jónak a forrása, amit elértem életem során. Mami, köszönetet mondok mindazért, ami vagy és ami én vagyok.”
David L. Weatherford


Miben különleges az Anyáknapi gongfürdő?

Ez egy intim, belsőséges program, ahol édesanyáddal élhettek át egy rezgés és gongfürdőt. Közelebb hozhat titeket egymáshoz. Megerősítheti a köztetek lévő köteléket.


Anya-fiú/férfi gongfürdő is lehetséges?

Természetesen! Itt az édesanyáké a főszerep. A gongfürdőről azt gondolják egy női, “lányos” program. Pedig pont nem! A hangtálakkal ellentétben a GONG hangja nagyon erőteljes és intenzív, amit az úriemberek kifejezetten kedvelni szoktak 😀


Hogyan zajlik az Anyáknapi Gongfürdő?

Megérkezéskor a fogadószobában ráhangolódtok az eseményre. Majd elfoglaljátok helyeteket a gong előtt a számotokra előkészített fekhelyeken.

Lefekszetek, betakaróztok, kényelmesen elhelyezkedtek a teremben a gonggal szemben, olyan testhelyzetben ami számotokra a legkényelmesebb.

A gong mély hangjai segítenek az ellazulásban, hogy kikapcsolódjatok. Az is lehet, hogy el fogtok aludni. A vezetett hangutazás feleleveníti a régi közös emlékeket, hatásokat, a szülő-gyermek szeretetet.

Miben gyertek és mit hozzatok magaddal?

A gongfürdőre kényelmes, lazítós ruha a legmegfelelőbb.
Mi mindent biztosítunk, ami a kényelmetekhez kell. Tehát nem kell hoznotok semmit.


Kik nem vehetnek részt Gongfürdőn?

Ellenjavallatok:
• Epilepszia, vagy az arra való hajlam
• Szívritmus szabályozó készülék
• Akut gyulladásos állapot a testben
• Lázas állapot
• Várandós állapotban lévő kismama


COVID és biztonságos Gongfürdő

A TE biztonságod és egészséged a legfontosabb. A Centrumot és a gongfürdőn használt eszközöket folyamatosan fertőtlenítjük. A bejáratnál találsz egy kihelyezett kézfertőtlenítőt, azt érkezéskor kérjük használd. Mivel a gongfürdőn nincs fizikai kontaktus így bőven tudjuk tartani a 1.5 m-es távolságot 🙂


Időpontfoglalás:


Időpontot foglalni május 2-ai napra a megrendelést követően, a fizetési teljesítés után telefonon vagy e-mailen foglak keresni.


Mennyibe kerül?

Az Anyáknapi gongfürdő ára 19 990 Ft / 2 fő.       (90 perc)

Van lehetőség: Anya-lánya-nagymama vagy egy pár + a két édesanya. Ebben az esetben + 6500 Ft / fő.

Gyerekeknek 14 éves kortól ajánlott. Nagymamával is lehet jönni.


Szeretettel üdvözöllek,

Miskei Tímea vagyok a Gong Relaxáció alapítója, aki gongfürdőket vezeti. Számomra a gong nem csak egy hangszer, nem csak egy meditatív eszköz, nem csak egy hobbi.
Számomra a GONG: a rezgés, ami megnyugtat
a hang, ami elaltat és lángra lobbant
a teljesség, ami hazavezet…önmagamhoz

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz most!

Nem található termék.