ANNA KÖNYVEK

ANNA KÖNYVEK

ANNA KÖNYVEK SZERZŐJE: Gulyásné Szalai Gabriella Anna

Magamról:

Budapesten születtem. Itt is jártam iskolába. Tanulmányaim a racionális oldalamat erősítették.
Eleinte vegyésznek készültem, majd egy hirtelen váltással matematika, meteorológia szakon az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem.

Ezek a képzettségeim stabil, biztos alapot adtak, hogy az „irracionálisnak” mondott oldalamat is kibonthassam.

Asztrológusként hosszú ideig tevékenykedtem. Sokat segített a szimbólumok nyelvének értelmezésében. Ma már nem művelem aktívan, mert az írás vált fő feladatommá.
Családom, barátaim és a magam érdekében gyógyító tanfolyamokon vettem részt (REIKI, Szellemgyógyászat.)

Ez az előéletem segített abban, hogy több mint 25 éve napi rendszerességgel meditálok. Ennek hatására 2010-től rendszeres gondolatközvetítéseket érzékelek.

Eleinte csak időnként tapasztaltam mindezeket, majd 2010. március 24.-től rendszeressé vált az Égi tanítások sorozata.

Fokozatosan erősítettek, szoktattak Tanítóim, hogy figyeljek a belső képekre, hangokra, párbeszédekre, film szerűen pergő történetekre. S arra biztattak, hogy mindezeket írjam is le.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy pontosan, egymásra épülve sorolnak a sugallatok. A kezdeti lépések után, egy jól felépített rendszer bontódott ki, ami mindenki számára érthető, és világos gondolatokban öltött formát.

Eddig hét könyvem jelent meg, célszerű ebben a sorrendben olvasni:

  • A Szeretet Útja, Utazás a Tejúton
  • Nimród Birodalma, Emlékek az Ősi Aranykorról
  • Szeretet Hangjai
  • Egy Ősten
  • Boldogsághullám
  • Az Evangéliumok küszöbén
  • Óriások Világa
  • Égi üzenetek-Máté Evangéliuma

Sok szeretettel: Gulyásné Szalai Gabriella Anna.

ANNA KÖNYVEK – 1. A Szeretet Útja
Sokat ​gondolkodtam, hogy miért is ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki a kezébe veszi?
Ezzel az első kötettel indul el egy tanítási sorozat, melyet átéltem, s velem együtt átélhet mindenki.
Ez a SZERETET ÚTJA.
Ezen az úton haladva indulásképpen a földi teremtett világ egy-egy fontos egyedével ismerkedhetünk meg, azonosulhatunk életével. Ahogy haladunk, úgy kapcsolódik össze a felszíni világ és Földünk Belső világa, a mi világunkkal.
Égi szférába is utazunk. A SZERETET szikraívén haladva aljutunk Szaturnusz rejtett birodalmába. Majd Jupiter régiója nyílik meg előttünk.
Meghallgatjuk Tejút dalát, a SZERETET dalát. Ezen az úton megismerhetjük e régiók csillagászati távcsövekkel láthatatlan oldalát. Átélhetjük, megtapasztalhatjuk a Világegyetem összetartó erejét, a SZERETET halk, csendes, rendező elvét.
Új, más világ bontódik ki előttünk. Más, mint amivel tanulmányaink során megismerkedhettünk. Kiderül, hogy Szaturnusz a rugalmasságról szól és Jupiterrel együtt a SZERETET lüktetését sugározza felénk. Megismerhetjük a Tejút földi vetületét a Lelkek Útját, mindennapunk ritmusát.
Szeretettel ajánlom e könyvet mindenkinek, és jó utazást kívánok.

Szeretet Hangjai

Tanítóim elvezetnek odáig, hogy belássuk minden hang, minden szó a szeretetről szól. Még akkor is, ha jelenlegi ismereteink alapján ez nem mindig érzékelhető. A gyógyító, harmonizáló gyakorlatok is tovább segítenek utunkon. Eljuthatunk odáig, hogy a gyakorlatlan versfaragó is az ihlet hullámára rácsatlakozva az „aranytoll” segítségével esszenciális tartalmat adhat át rímes formában társainak. Mindezt a Nap előszobájának tartott, Merkúr nevet hordozó planétán tehetjük meg. Azon az égi képződményen, melynek rejteki világa összefügg Hermésszel, aki „mindenek” tudását birtokolta. A tudás újabb és újabb kapui nyílnak meg ebben a könyvben. Nem azért, hogy elégedetten hatra dőljünk, hanem hogy kellő tisztelettel köszönjük meg segítőinknek az útmutatást, azt a felkészítést, ami további felfedezéseinket támogatja.

Egy Ősten

A Nimród Birodalma, Emlékek az Ősi Aranykorról legenda e könyv lapjain tovább folytatódik. Oly életszerűen peregnek a sorok, hogy ha Ön is, kedves olvasó engedi, akkor ott lépkedhet e könyv jegyzetelőjével Nimród Nagy Királyunk és útitársai mellett. Eljuthat távoli vidékekre, Göncöl-táltos világába, s annak is szíveket összekapcsoló csillagára. Ha kellőképpen nyitott, akkor mély, sokszor megdöbbentő tanítások érkezhetnek el Önhöz. E csillagközi utazás segítségével betekinthet szíve Belső Világába, ahol összekapcsolódhat Teremtőnkkel. S ha megteszi, és a kezét megfogja, TÁRSAKÉNT haladhat tovább földi útján. Tanácsolom, hogy fokozatosan, kis falatokkal bővítse ismereteit. S ha kedve szottyan rá, a megismert meditációkat, építse is be napjaid rendjébe. Fontos azonban, hogy fokozatosan haladjon ezen az úton!

Óriások Világa

Ebben a műben megmutatja magát Osirisz és Ízisz, az égi Orion és Szíriusz. Bölcs tanításuk segít minket utunkon tovább lépkedni. Újabb és újabb történetek peregnek a mai korban élő, éppen mostanában ébredő társainkról. Időnként furcsának tűnhet, hogy mennyire hasonlítanak ránk, amint az „Az ész, az elme emberének változása” fejezetben is olvasható. Talán azért, mert mi is ők vagyunk? Az ébredő, már-már újjászülető Hórusz, a „Távoli”? Segítőink most se hagynak magunkra. Itt állnak mellettünk. Ideje végre felfedezni Őket. Tanácsolom, hogy ennek érdekében most is a befogadó képességük mértéke szerint pergessék az oldalakat. Már többször is elmondtam a hozzám fordulóknak, hogy ne az eszünkkel olvassunk, hanem lazítsunk feszességünkön, és engedjük, hogy a történet vigyen minket tovább a megismerés útján. Ne tudni akarjunk, hanem érezni, érzékelni.

Az alábbi űrlap kitöltésével rendelheted meg a könyveket. Amint megérkezett a befizetés, azonnal postázzuk. A megrendelést arra az adatokra add le, amelyre a számlát kéred. Amennyiben a számlázási cím nem azonos a kézbesítési címmel, kérünk a megjegyzésben tüntesd fel a szállítási nevet és címet. Személyesen is átveheted a Charisma Centrumban, pénteki napokon, illetve az események alkalmával. Ebben az esetben az űrlapon válaszd ezt az opciót.
Köszönjük!


Kérdésed van? Hívj bizalommal:

Walas Eleonora – Charisma Centrum vezetője
☎️ 06 31 780 82 84

Számlázási cím
Események
Kérlek válaszd ki, mely termékeket szeretnéd megvenni:

Ár: 2 700 Ft

Ár: 4 000 Ft

Ár: 2 700 Ft

Ár: 4 000 Ft

Ár: 4 000 Ft

Ár: 2 700 Ft

Ár: 4 000 Ft

Ár: 2 700 Ft

Ár: 1 200 Ft

Ár: 0 Ft

Végső ár: 0 Ft

Fizetési mód:

Kövess a facebookon is.