Access Bars™ kurzus

Access Bars™ kurzus

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál?

Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben az Access Bars®.

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!


Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni!

Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.
Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye, és befogadja a változásokat, amiket választasz.

A képzésen két kezelést adsz, és kettőt kapsz, valamint tisztítjuk azokat a nézőpontokat, amit most szeretnél megváltoztatni, hogy elő tudjuk idézni azt a változást, amit valójában szeretnél.

A tanfolyamról magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő ábrákat kapsz.

A tanfolyam elvégzéséről mindenki oklevelet kap, ami bekerül az amerikai Access Consciousness rendszerébe. http://accessconsciousness.com/

A tanfolyami részvételnek, befektetésednek nemzetközileg meghatározott díja: 65.000 Ft, 15 éves korig ingyen egy felnőtt résztvevővel, 18 éves korig egy felnőtt résztvevővel, és ismétlőknek 32.500 Ft.

A képzést tartja:
Papp Zsuzsa
+36 20 4331634
CFMW, Access Bars,-Facelift,-Testkezelés facilitátor

Helyszín: Charisma Centrum, 1072 Bp. Akácfa utca 16. 2 em. 14-es kapucsengő

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezz most!
Számlázási cím
Események
A következő eseményen szeretnél részt venni:

Ár: 5 000 Ft

Végső ár: 0 Ft

Fizetési mód: